-->

Customer feedback / Asiakaspalaute

As we both live in England, organising our wedding in Helsinki was quite a task, however from the moment we met Richard we felt confident that the DJ’ing side of things was in good hands. We met a few potential DJs but Richard was the one who took more interest in what WE actually wanted, whilst offering excellent suggestions to help the evening go well. Once we selected the venue, he made sure he knew the best way to set up there and was in place and ready to go on the day without us feeling like we had to check everything. Once the party started he kept us all up on our feet throughout, which is some challenge when you have a very mixed crowd. Richard is a great guy, and understands what it takes to set the mood without trying to take over – highly recommended!
- Daryl Grundy

Richard oli soittamassa tyttäremme häissä elokuussa 2012. Hän halusi perehtyä hyvin jo etukäteen tilaisuuden luonteeseen, ohjelmaan ja pyysi toivebiisejä hyvissä ajoin etukäteen, mikä oli huomaavaista, koska silloin meillä oli vielä aikaa niitä mietiskellä. Riku oli paikalla ajoissa, jutteli mukavasti vieraiden kanssa ja kaikki pitivät hänen aurinkoisesta persoonastaan. Dj-hommissahan hän on ammattilainen, kaikki sujui todella upeasti. Kappalevalinnat olivat loistavat, porukka tykkäsi!
Suosittelemme ehdottomasti häntä niin häihin kuin muihinkin tilaisuuksiin! Hommat varmasti hoituvat ja tunnelma nousee kattoon!
Lämpimästi Richardia suositellen

- Marjukka Hentilä, the official wedding planner/mother in law

I would just like to write to thank you being DJ for our wedding on 1.9.2012. The background music provided whilst dinner was served was both in tune with the atmosphere. The evening set was additionally excellent and just what the crowd ordered.
My wife and I were very pleased with your service and would recommend DJ Pablo for any event.

- Matthew Fitzsimons

Dj Riku oli soittamassa levyjä häissämme kesällä 2011 eikä olisi voinut paremmin mennä. Ihmiset tanssivat koko illan ja muutama hauska yllärinumero oli myös vieraitamme ja meitä hääparia hauskuuttamassa. Tanssilattialla oli tunkua kun Riku laittoi soimaan aina niin ihanan Macarenan :) Kyllä muistui tanssiliikkeet mieleen ja siitä puhutaan vieläkin. Ihmiset olivat aivan lumoissaan ja luulivat meidän suunnitelleen kaiken, mutta ei...se oli Dj-Riku :))
Rikulla näyttää olevan hyvä ihmistuntemus sen lisäksi, että hän on todella iloinen ja karismaattinen persoona. Musiikkivalikoima on laaja eli tarjolla oli tosiaankin jokaiselle jotakin, löytyy hittejä menneiltä vuosikymmeniltä, suomalaisia takuuvarmoja hittibiisejä sekä tämän hetkin kuumimpia hittejä.
Morsiuskimpun heittoonkin hän valitsi mahtavan kappaleen vaikkei siitä ollutkaan mitään puhetta. Annoimme hänelle vapaat kädet musiikin suhteen ja hetkeäkään ei tarvinnut sitä katua. Voin suositella Rikua koska vaan ja kenelle vaan, Rikun kanssa ei tarvitse stressata juhlien sujuvuudesta. Tanssipuoli on ainakin hoidossa ja kaikki suijui kuin rasvattu.
Kiitos vielä ihanasta hääjuhlastamme ja ammattitaidostasi! Teit juhlastamme ikimuistoisen!

- Anu ja Vesa Hämäläinen

Richard on toiminut useissa juhlissamme dj:n toimessa (syntymäpäivät lasten ja aikuisten sekä hääjuhlissamme). Hän on hallinnut tarkasti sopimamme musiikkilinjaukset ja tarvittaessa osannut soveltaa tarpeen ja tunnelman mukaan musiikkivalintojaan. Musiikki on ollut tilaisuuteen sopivaa ja saanut vieraamme viihtymään. Vankka soittokokemus on kuultavissa. Hän osaa myös ottaa vieraat hyvin huomioon lämpimällä ja valoisalla persoonallaan.
Täten voin lämpimästi suositella Richardia erilaisiin tilaisuuksiin dj:ksi

- Sanna Timberg

Richard covered the music section for our wedding reception – and he did a fantastic job! He sat down with us well in advance and went through all our likes, dislikes and expectations. He was able to cater for everyone, which was not easy considering a mix of Finns and Brits of all ages. Everyone took to the dance floor during the evening and went home with sore feet!
We would fully recommend Richard to anyone looking for a DJ no matter what the occasion.

- Sara Haapanen Espoo

Meillä on ollut ilo olla mukana useissa Dj-Rikun vauhdittamissa illanistujaisissa, joissa pääosissa on todella hyvin valikoidut biisit ja illankulkuun juuri sopiva meininki! Dj-Riku saa ihmiset innostumaan ja tanssilattialla riittää vauhtia ja iloisiia ihmisiä! Suosittelemme Dj-Rikua, jos haluat omiin juhliisi rentoa meininkiä ja tanssilattialle vipinää!
- Riikka & Jani Rantonen

DJ Riku was playing at my wedding in 2002. He was the best, people kept dancing until the early hours! He was also very reliable, on time, all preparations at the wedding place went smoothly and professionally. He knows not only English songs but also some popular Finnish ones which keep people on the dance floor. Unfortunately my marriage didn´t last, but at least I now know who to have as a DJ if plannig a new wedding at some point ;)
- Pia Brandt